Our classes are taught in English whenever someone needs it!
Mochten er niet-Nederlandssprekende deelnemers zijn, dan geven we les in het Engels.

De Hatha/Vinyasa les is actief – eerst warming-up, dan surya namaskar (zonnegroeten) en dan asana’s (yogaposes) in een flow. Je werkt aan lenigheid, kracht, balans, uithoudingsvermogen en concentratie.

De positieve bijwerkingen van yoga zijn overvloedig. Zelfvertrouwen, levensplezier, doorzettingsvermogen, verbondenheid, veerkracht, lichaamsbewustzijn en je algehele gezondheid, om er maar eens een paar te noemen. Ik kan het echt iedereen aanraden. Toen ik zelf een paar jaar geleden voor het eerst weer yogalessen ging volgen, merkte ik dat ik me jonger begon te voelen, speelser en meer ontspannen.
Na de les zul je voelen dat je met je hele lichaam lekker bezig bent geweest! Tegelijk geeft het je een fijne helderheid, innerlijke rust en focus.

Onze lessen zijn voor iedereen toegankelijk. We bieden waar nodig ook altijd variaties op de oefeningen aan, voor ieder niveau een mogelijkheid. Als je bijvoorbeeld met lichamelijke uitdagingen te maken hebt en liever helemaal op je eigen tempo wilt kunnen gaan, kun je ook een privéles boeken.

Parsvakonasana – Extended Angle pose
Virabhadrasana B – Warrior Two

‘Let your practice be a celebration of life.’

– Seido Lee deBarros