Testimonials

Over het stilteweekend:

Dank nogmaals voor het fijne stilteweekend!
Het was geweldig om een weekend lang samen te mediteren, te wandelen in stilte, aandachtig te eten en yoga te doen. Ik vond de afwisseling in het programma erg fijn. Dank voor de goede begeleiding en voor de wijze woorden en richtingaanwijzers die jullie ons hebben meegegeven. Ik kijk nu al uit naar de volgende keer!
 – René

 

Deze retraite was voor mij een mooi cadeau van het leven. Ik heb het zo fijn ervaren.
Ik raakte geïnspireerd om rustig te leven, om te genieten van de rust – en te realiseren dat we [in onze gedachten] vaak ‘werken voor een kantoor dat niet bestaat’ (ik moet daar nog steeds om lachen). 
Ik vond het zo fijn om de dag om 6 uur te beginnen met een meditatie en een korte wandeling, dat ik het zelf vanochtend weer heb gedaan… eens kijken hoe dat zich verder ontwikkelt!
Hartelijk dank voor dit mooie cadeau van het leven – in stilte en bewustzijn.
– Alejandra

 

Ik vond je begeleiding door het weekend fantastisch. 
Voel me heel blij en gelukkig. 
M’n lichaam voelt blij en gelukkig. 
????
Moeilijk het vast te houden maar er is echt wezenlijk iets veranderd. 
With love 
 – Susanne

 

Een geweldig weekend vol geluk, liefde, stilte en loslaten. Heel fijn!
– Nathalie


Over de weekretraite:

het meest pakkende van deze retraite, in hart en nieren voelbaar: er is iets nodig om te lijden, er is niets nodig om vreugdevol te zijn. met dat simpele inzicht lijkt ‘n stukje genezing gestart, lijkt wel. dank aan jullie voor het meegeven van zoveel dingen. voor het zijn van de wijzende vinger [naar het ware zelf]. voor de diepte. voor de lichtheid. voor de (binnen)pret. voor het zingen en de muziek. dank voor alle lessen. voor jullie toewijding. elke dag opnieuw. dank.
– Sabina

Het was een thuiskomen op een heerlijke plek met lieve en dierbare mensen. Wat fijn om zo’n groep mensen om ons heen te mogen hebben. Ik heb genoten van de retraite… de eerste echte dag (zondag) was nog even zoeken: grappig om te zien hoe er ergens een behoefte blijft om bijzondere piek-ervaringen te hebben. In de loop van die dag werd het kalmer en was weer duidelijk dat wat we zoeken er altijd al is, heel kalm, helder en dichtbij.  
Er waren momenten dat ik dacht dat ik als een pudding uit elkaar zou vallen, zo soepel werd ik van de yoga en het zitten, hahaha… 
Het was een speelse, gezellige, lichte maar ook diepgaande week wat mij betreft. Zo veel dankbaarheid voor jouw beschikbaarheid, humor, inzicht en schijnbaar oneindige voorraad toepasselijke verhalen!
– Sacha (m.)
In alles komt de oefening van het stil zijn en de herinnering aan dat wat we zijn, continu naar boven. Hierin merk ik ook hoe waardevol de 9 dagen op de Noorderpoort zijn geweest. Het wordt steeds meer een ding van ieder moment. Het is zo verruimend en vredig geweest om hier 9 dagen in te kunnen badderen :-). Het heeft me heel erg laten zien dat ik zelf de enige was die een onderscheid maakte in zo veel dingen om me heen. Dus wie of wat ik ook om me heen heb, er verandert eigenlijk vrij weinig.
– Tesse