Retraite en Stilteweekend


Meditatieretraites 
in de Noorder Poort – Weekend 5-7 april 2019
Weekend 6-8 september 2019
  en/of  Hele week 8-15 september 2019

Throw everything away, forget about it all…
give life a chance to flow its own way,
unassisted by your mind and effort.
Stop directing the river’s flow.

     

Just be quiet.
Er is niets te bereiken, niets te bedenken, alleen maar zijn. Het ware Zelf is puur bewustzijn, bron van vrede en vreugde. Wees gewoon stil en ontdek deze onverstoorbare vrede in jezelf. Dat klinkt misschien hoog gegrepen, maar het is juist heel simpel en toegankelijk. De geleide meditaties zullen je hierin begeleiden.
We beoefenen ook stiltemeditatie, self-enquiry, lichaamsbewustzijn. Door te zitten en te lopen, door yoga, chi qong en stiltewandelingen.
De retraite is voor het grootste deel in zwijgen en bedoeld voor mensen met voldoende ervaring. In de weidse omgeving van zencentrum Noorder Poort en met alle vormen van meditatie zul je een grote stilte, ruimte en vrijheid in jezelf gaan ervaren!
Begeleiding: Ciska en Stef
Weekend: vrijdagavond 8 uur – zondagmiddag 15 uur.
Week: zondagavond 18 uur – zondagmiddag 15 uur.
Je kunt één deel doen of beiden achtereen als één lange retraite.
Kosten: Overnachtingen, beddengoed en maaltijden inbegrepen. De prijzen stijgen zijn voor het komend jaar wat gestegen, dit i.v.m. hogere kosten.
Prijs weekend: Standaard: (gedeelde kamer) € 150. Eenpersoonskamer: € 185. Lage inkomens (gedeelde kamer): € 75. (Als deze prijs ook niet haalbaar is, laat het weten.)
Je kunt desgewenst in delen betalen.
Prijs week: Standaard: (gedeelde kamer) € 475. Eenpersoonskamer: € 635. Lage inkomens (gedeelde kamer): € 235. (Als deze prijs ook niet haalbaar is, laat het weten.)

Gerelateerde afbeelding