Retraite en Stilteweekend


Meditatieretraites 
in de Noorder Poort: 
Weekend 18-20 september 2020
of als retraite t/m 23 september 2020

Throw everything away, forget about it all…
give life a chance to flow its own way,
unassisted by your mind and effort.
Stop directing the river’s flow.

 – Mooji    

Just be quiet.
Er is niets te bereiken, niets te bedenken, alleen maar zijn. Het ware Zelf is puur bewustzijn, bron van vrede en vreugde. Wees gewoon stil en ontdek deze onverstoorbare vrede in jezelf. Dat klinkt misschien hoog gegrepen, maar het is juist heel simpel en toegankelijk. De geleide meditaties zullen je hierin bij de hand nemen. Self-enquiry is een belangrijke sleutel hierbij.
We doen ook stille meditaties en een bodyscan. Soms zullen we samen zitten, dan weer lopen, we doen yoga en chi qong, zingen mantra’s en maken stiltewandelingen.
De retraite is voor het grootste deel in zwijgen – en echt bedoeld voor mensen met voldoende ervaring. In de weidse omgeving van het zencentrum Noorder Poort en met alle vormen van meditatie zul je een grote stilte, ruimte en vrijheid in jezelf gaan ervaren!
Begeleiding: Ciska en Stef
Weekend: vrijdagavond 18 uur – zondagmiddag 15 uur.
Vijfdaagse: zondagavond 18 uur – woensdagmiddag 15 uur.
Je kunt één deel doen of beiden achtereen als één lange retraite.
Kosten: Overnachtingen, beddengoed en maaltijden inbegrepen.
Prijs weekend: Standaard: (gedeelde kamer) € 150. Eenpersoonskamer: € 185. Lage inkomens (gedeelde kamer): € 90. Je kunt desgewenst in delen betalen.
Prijs vijfdaagse: Standaard: (gedeelde kamer) € 325. Eenpersoonskamer: € 425. Lage inkomens (gedeelde kamer): € 150. Je kunt desgewenst in delen betalen.

Gerelateerde afbeelding